2012-09-13 07:42:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Zaklatott lehet a mai napja

Napi horoszkóp szeptember 13-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap a természetről szól: ha munkájában, irodai környezetbe kényszerül is, a délutánját biztosan szívesen tölti a fák lombja alatt. Tegyen egy kis kitérőt hazafelé, vagy vigye el a családját is egy parkba, erdőszélre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mielőtt bulizni indulna a barátaival, nézze meg a pénztárcáját: van-e abban annyi, hogy holnapra is maradjon? Arról nem is beszélve, hogy a hónapnak még a felénél sem tartunk. Legyen kicsit előrelátóbb! Ne tartson magánál sok pénzt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jobban oda kellene figyelnie a stílusára: sokakat megbánthat, ha túl gyorsan mond ki dolgokat. Nem mintha nem tapintana rá a lényegre, sőt. De ez fájó lehet. Inkább csak négyszemközt tegyen megjegyzéseket, és akkor se csípős hangon.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bármibe fog is a mai napon: a siker garantált. Használja ki ezt egy jó fordulat lehetőségére. A tettei, a vágyai ma különös erővel hatnak. Ha új munkahelyre vágyik, vagy más módon akar előre lépni, ma vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nemcsak saját magáért tartozik felelősséggel. Sokan mások is függnek öntől, felelősséggel tartozik értük épp annyira, mint önmagáért. Nem lehet hát nemtörődöm, vagy felületes problémái megoldásában. Összpontosítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon valamilyen kellemes meglepetés érheti. Menjen vásárolni, merüljön el egy kicsit a forgatagban. Talán rálel arra a darabra, amit már régóta hiába keres. Vagy, amiről nem is tudta, hogy szüksége van rá. Most megleli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Akárki akármit is mond, jók az ötletei, tartson ki mellettük. Az sem baj, és nem válik a jelleme kárára, ha valamilyen plusz segítséget is igénybe vesz a megvalósításhoz. Az érvényesüléshez kevés a tehetség. Aktívnak kell lennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól teszi, ha figyel a részletekre, kézben tartja az eseményeket és nyitott szemmel, füllel jár. A mai világban csak az maradhat talpon, aki tisztában van a változásokkal. Sajnos azok elég sűrűn előfordulnak mostanság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Talán a látása is elhomályosult egy-két dologban. Szakítson az előítéleteivel!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön mindenbe beleüti az orrát, és ezzel olyan információk birtokába jut, amik nem biztos, hogy jó fényt vetnek egyes emberekre. Azért ne higgyen minden rosszindulatú pletykának. A helyzet nem olyan sötét, mint amilyenre festik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedvezőek a csillagok egy családi utazáshoz. Ha a nyarat tétlenül töltötte, akkor legalább az ősz elején mozduljon ki az otthonából. Még ma megszervezheti. Az ön előtt álló hétvége kiválóan alkalmas lesz erre, ha ma jól dolgozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobban bíznia kellene önmagában és a társában is. Van ugyan néhány kellemetlen tulajdonsága a kedvesének, no de kinek nem? Ha szeretettel áll hozzá, akkor átformálhatja, és/vagy el is fogadhatja azokat. A lényeg a közös célkitűzés.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: